26/02/2024

Ieri și alatăieri au fost 2 zile futute de plajă. Miercuri a fost cald, frumos afară, numa că apa sloi. Nu te puteai împrieteni cu ea. A încercat Gheul să se bălăcească. Pula, frate. A reușit să stea 1 minut în apă și abia a venit pe mal. Începuse să tremure, se învinețise, ziceam că dă ortu’ popii.

L-am frecat bine cu prosopul, să-i punem sângele în mișcare și abia și-a revenit.

După aia hai înapoi la cazare, unde i-a supt-o Simona, de și-a revenit complet, după o oră era ca nou, dăi cu vinul și cu vodka. Am întins și un grătar și aia a fost ziua.

Ieri frate, pula mea, atât a plouat de n-am făcut nimic. Am jucat cărți, am dat la buci, am mâncat, am băut, iar am băut, iar am futut și ne-am culcat. Căcat, două zile futute de plajă.

Știi cum e, când ai voie numa de câteva zile de concediu de la stăpânire, că apoi tre să vii la muncă, că e de plată aia, ailaltă, tre’ să bagi la maț, trebe să te-mbraci, nu mai merge să ieși în curul gol pe stradă, și-ți fute tot meciu’ vremea, parcă-parcă îți vine să blestemi și vreme, și morți și răniți.

Am zis noi că dacă am putea lucra d-acasă, cum pot unii mai unși la cur cu toate alifiile, la anu’ ne luăm cu chirie un apartament pe litoral. trei luni, să ne ajungă de plajă, mare, apă, pizda mă-sii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *